Els alumnes celebren el dia de la Puresa

Els alumnes celebren el dia de la Puresa

Els alumnes del centre de la Pureza d’Inca gaudiren de diferents activitats organitzades amb motiu del dia de la Puresa, el 16 d’octubre. Així, les portes del centre es van obrir a les 9.00 i, tot seguit, a les 9.30 h, els alumnes de segon cicle de Primària i de Secundària participaren en la missa en honor de la Mare de Déu de la Puresa.

Eucaristía
En finalizar la cerimònica, va arribar l’hora del pati, durant el qual els alumnes de FOC varen vendre berenars i llepolies.
Per concloure, els alumnes d’ESO van oferir els seus números que estaven preparant des de feia setamanes per al Talent Show anual. Els guanyadors d’aquesta edició varen ser els estudiants de 4t ESO A. Es proclamaren campions amb les cançons següents: ‘Sóc una tassa’, ‘Saturday night’ i ‘Whatch Me’. El seu premi va ser una capsa de Kit-Kats.
Diversos alumnes del centre valoraren aquesta jornada, D’aquesta manera, Jazmín Gómez, de 3r ESO B, opina: “Tot ha estat molt bé, però la missa podria ser més entretinguda”.

També es va parlar amb la directora d’ESO, H. Montserrat Auladell, qui va comentar: “Ha estat un dia fantàstic. S’hi ha vist molta participació per part dels alumnes i dels profesors amb ambient familiar. Esper que cada any continuï igual”.
Per altra banda, els alumnes de primer cicle de Primària i Infantil varen arribar a les seves clases, on esperaven entusiasmats les activitats preparades per a aquest dia.
Catalia Aina Bauzà valorà aquesta jornada: “És un dia divertit per passar amb els amics. La gent s’anima i compra, i després del pati, ens espera una activitat molt divertida: cantar i ballar!”. Marina Hernández, Pau Campin i en Adrià López Alvárez, de 1r de Primària varen contar que durant el dia “hem fet un trencaclosques que hem pintat amb retoladors, i després de berenar, hem fet jocs al pati”.
Neus Alhama Martorell, alumna d’Infantil, ens va explicar: “M’agrada el dia perquè podem jugar, pintar i després del pati ballam tots junts”.
Per acabar, els professors de tot el centre feren una petita celebració a la capella de l’escola per retre el seu petit homenatge a la Mare de Déu de la Puresa. Després els professors actuals i els antics gaudiren d’un dinar al mateix centre.
Tots els alumnes i fins i tot exalumnes esperen cada any aquest dia per poder viure tots junts una jornada de fraternitat en un ambient molt familiar.

Xisca Ripoll, Naiara Cortés, Xisco López, Eva M. Crisóstomo, Marta Urbano i Enric Cuadrado. Inca

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.