Pureza de Maria d’Inca celebra el seu dia

Pureza de Maria d’Inca celebra el seu dia

L’escola Pureza de María d’Inca va celebrar dimecres dia 16 d’octubre la festa de la Puresa. No només es va celebrar a Inca, sinó que es va fer a totes les escoles de la Pureza, ja que és la festa més important per a tota la congregació, per a l’escola i per a tota la comunitat educativa. Va ser un dia molt especial en el qual els alumnes van poder gaudir de moltes activitats.

 

La jornada va començar amb una missa, que va tenir lloc al claustre de l’escola, i alguns alumnes s’encarregaren de les lectures. Tanmateix, el més destacat va ser el ball de l’Oferta a càrrec d’alguns professors i d’altra gent de fora de l’escola que no es va voler perdre aquest dia tan assenyalat. Ho varen fer molt bé i varen impressionar tot l’alumnat. En acabar la missa, i com és tradició, també van fer el besamans a la Mare de Déu de la Puresa, que era la protagonista del dia. 

 

Tot seguit, els alumnes pujaren a les classes i les tutores de cada grup repartiren una polsera amb l’objectiu d’aquest nou curs: “Tu m’importes”. Després, anaren a berenar al pati gros, on el grup de FOC havia preparat diverses activitats, com per exemple pintar les ungles, fer tatuatges… 

Acabat el pati, tots els participants del ‘talent show’ es preparaven per estar a punt per començar la festa més grossa del dia de la Puresa. Cada classe havia de participar-hi conjuntament i fer algun número divertit per estar en la família de l’escola. 

 

La jornada va ser molt divertida i tots acabaren molt contents d’haver-hi participat i d’haver posat el seu granet d’arena en aquest dia tan especial. Va ser una jornada per compartir amb la família de la Puresa.

 

Juan Marqués 

Manu Cañete

Sebastià Comas

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.