Dia de convivències a Santa Magdalena de 3r i 4t d’ESO

Dia de convivències a Santa Magdalena de 3r i 4t d’ESO

Els estudiants de 3r i 4t d’ESO van pujar al puig de Santa Magdalena a peu per gaudir d’un dia de convivència amb els companys.

Quan varen haver pujat a dalt, berenaren i tengueren temps lliure per jugar un poc. Després varen dur a terme les activitats amb els companys de classe i el professorat. Varen treballar l’objectiu d’aquest curs, “Tu m’importes”, per valorar si realment coneixen tant com es creuen les persones del seu voltant. L’activitat que més els va agradar va ser el joc d’Ikonikus, que consisteix que un planteja una qüestió i comprova com els seus companys representen l’emoció que els suggereix la proposta.

Després de les activitats i de la reflexió personal, va arribar el temps de dinar. Quan acabaren aprofitaren la visita per arreplegar la gran quantitat de fems que s’acumula en terra. Així, varen ser conscients de l’incivisme d’algunes persones i varen omplir fins a sis bosses i mitja grosses de plàstic de residus.

Una vegada van haver acabat d’arreplegar el fems, el professorat i els alumnes van dedicar uns minuts a fer una pregària a l’ermita i a venerar la Mare de Déu.

Finalment, varen baixar del puig i se’n van anar cap a ca seva ben contents i animats d’haver fet el bé per millorar el medi ambient i per haver après més coses sobre els seus companys de classe.

Gisela González

 

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.