watches

Les olimpiades dels invents a Puresa Inca

Les olimpiades dels invents a Puresa Inca

Els alumnes han participat en un concurs que consistia en presentar un invent que només tenia com a límit unes mesures determinades. Hi havia quatre premis: millor aprofitament dels recursos, millor presentació estètica, funcionalitat i originalitat. Els guanyadors varen ser premiats amb un val de 20 euros per anar al cine i un diploma acreditatiu de la seva participació.

El participants varen ser Sebastia Seguí (va crear una premsa de llaunes), Elisabeth Mateu ( inventora d’una relax machine que tenia petites propostes per a relaxar-se), Eva Crisóstomo i Marc Siquier (cada un va crear un ventilador utilitzant pocs recursos) i ‘Enric Cuadrado (va presentar un vaixell a vapor).

thumbnail_IMG_6180 thumbnail_IMG_6181 thumbnail_IMG_6182 thumbnail_IMG_6183 thumbnail_IMG_6184 thumbnail_IMG_6185 thumbnail_IMG_6186 thumbnail_IMG_6187 thumbnail_IMG_6188

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.