La Pureza organitza un gran fogueró per Sant Antoni

La Pureza organitza un gran fogueró per Sant Antoni

Els membres de l’AMPA varen organitzar una torrada per celebrar Sant Antoni, que es va dur a terme el divendres 18 de gener a les 19.30 h.

Música relacionada amb el sant va donar el sus a l’encesa del fogueró, al qual es congregaren centenars de pares i alumnes.

A l’entrada de l’escola es col·locaren unes taules grans que estaven plenes de menjar per torrar. Els assistents, que havien adquirit un tiquet prèviament, feren coa per recollir el menjar. Tot seguit el torraren al fogueró i després anaven al claustre, on hi havia totes les taules preparades. Després del sopar, alumnes de 2n i de 3r d’ESO venien dolç per recaptar doblers per al viatge d’estudis.

Durant la vetlada es va poder gaudir de l’ambient familiar i de l’escalfor que desprenia el fogueró. Al final, per animar la festa, hi havia nins i gent més gran disfressats de dimoni i, fins i tot, un dels pares anava vestit de dimoni de sa Pobla.

Els alumnes de 3r d’ESO repartiren bengales perquè la gent pogués gaudir del foc juntament amb els dimonis.

Els nins s’ho passaren molt bé jugant amb les bengales i se n’anaren feliços després de passar una bona estona amb els seus amics.

És important que des de l’escola es recuperin i se celebrin les tradicions per animar tothom a celebrar-les.

Pep Perelló, Margalida Ramis i Llorenç Borràs

__

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.