El col·legi la Pureza gaudeix de la natura

El col·legi la Pureza gaudeix de la natura

Els alumnes de tercer i quart d’ESO gaudeixen d’una excursió conjunta

 

 Els alumnes de 3r i 4t d’ESO iniciaren amb molta d’il·lusió una caminada el 16 de novembre. Eren les 8 h quan els estudiants es preparaven per iniciar l’excursió. Els esperava un preciós i llarg camí acompanyats del bon temps. Era una passejada costosa i plena de pedres però a la vegada recollia la flora i fauna de la nostra illa.

En el recorregut es va poder apreciar un paisatge amb davallades d’aigua. Finalment, arribaren a l’espai habilitat per torrar. Les professores es preocuparen d’encendre el foc per poder berenar. La zona era molt agradable i estava envoltada d’arbres i roques. L’ambient acompanyava a poder berenar tranquil·lament.

Eren les dotze quan començaren a. A la una i mitja ja eren a Inca i, en arribar a l’escola, els alumnes ja varen poder partir cap a ca seva.

Els alumnes estaven esgotats deprés de recórrer deu quilòmetres, però a la vegada estaven contents del fantàstic dia que van passar.

Els alumnes de primer i segon d’ESO gaudeixen de la natura

 

Els alumnes de 1r i 2n d’ESO varen anar al serral de les Monges de devora de l’escola el per gaudir de la natura i d’una jornada d’esport.  Abans de donar lloc a la sortida, practicaren alguns esports al pavelló i al pati mentre les professores acabaven d’organitzar les activitats.

Quan es va fer l’hora de partir, la professora va fer els grups i els va donar un sobre on hi havia diferents fragments d’un text desordenats. El text tractava sobre l’orientació. Quan acabaren de col·locar els fragments, el llegiren per comprovar que era correcte. A partir del text, prepararen un rap i una coreografia en la qual havien de participar totes les persones del grup.

Seguidament, devers les 11 h, varen anar cap al serral, on berenaren. Després de deu minuts lliures, durant els quals les nines jugaren a policies i lladres, va arribar el moment més divertit: gaudiren d’una gimcana. Havien de trobar cartells amb uns dibuixos i copiar-los perquè les professores no dubtassin que havien trobat el cartell.

Finalment, varen representar el rap davant els altres companys i els professors. Després ja era hora de tornar a l’escola.

Els al·lots d’ESO s’ho passaren molt bé gaudint de la natura i fent esport.

BÁRBARA FERRAGUT, M. ÀNGELS LLABRÉS, MARINA CLADERA I NEUS HERREROS – INCA

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.